POSLOVNI CENTER
ANTARO
LESKOŠKOVA 9E – L9
Poslovni center ANTARO je moderno zasnovana poslovna stavba ob poslovno-nakupovalnem središču BTC City. Poslovni center se nahaja v neposredni bližini avtocestnega obroča.
Stavba omogoča visok standard profesionalnega dela in bivanja. V urejenem poslovnem objektu je na razpolago recepcija, gostinski lokal, parkirišča pred stavbo ter v dveh kletnih etažah.

Poslovni prostori

Poslovni prostori predstavljajo štiri samostojne, moderno opremljene pisarniške enote:

401 v izmeri 311,13 m2 – ZASEDENO

402 v izmeri 284,52 m2 – ZASEDENO

403 v izmeri 220,15 m2 – ZASEDENO

404 v izmeri 258,71 m2 – ZASEDENO

Vse enote se nahajajo v 4. nadstropju in omogočajo samostojen dostop s tremi dvigali in stopniščem.

Prostori so svetli, klimatizirani in opremljeni s sistemom kondicioniranega prezračevanja. Pisarne so ločene s predelnimi steklenimi ali polnimi modularnimi stenami proizvajalca Babini iz Italije. Pisarne so opremljene s pohištvom priznanih italijanskih proizvajalcev, vse visokega kakovostnega in oblikovnega razreda.

Vsi prostori imajo čajno kuhinjo in prostor predviden za server. Sanitarije so individualne ali skupne, dostopne uporabnikom naših poslovnih prostorov. Do sanitarij je omogočen kartični dostop.

Tloris posameznih pisarn je možno enostavno prilagajati individualnim potrebam posameznika.

Za eventuelne predelave je potrebno soglasje lastnika in odgovornega projektanta. Stroške predelave krije najemnik.

Na razpolago je še 20 parkirišč v kletni etaži in 3 parkirišča na ploščadi pred stavbo. Parkirišča so plačljiva in dodeljiva po formuli: eno parkirno mesto/50 m2 pisarniške površine.


Galerija


Lokacija


Tloris


Tehnični opis

Objekt je zasnovan v pravokotni obliki, z daljšima stranicama v smeri sever in jug. Kletni etaži sta namenjeni parkiranju. Gabarit stavbe je 2K+P+4N+M in je bila zgrajena leta 2005.

Komunikacijsko ima objekt dva jedra, vsako jedro ima poleg stopnišča, sanitarij in inštalacijskih jaškov še tovorno, servisno in osebno dvigalo. V pritličju je poleg poslovnih prostorov tudi interni gostinski obrat – restavracija, vse nadstropne etaže so poslovne.

V predmetnih poslovnih prostorih so pisarne ločene s predelnimi steklenimi ali polnimi modularnimi stenami proizvajalca Babini iz Italije.

Vrata so v odvisnosti od predelnih sten steklena ali lesena. Okna so kovinska, zastekljena s termopan steklom 2+16+2 ter zastrta s kovinskimi zunanjimi žaluzijami na električni pogon ali ročno.

Talne obloge v pisarnah so bambusov parket, debeline 1,4 cm; v sanitarijah, kuhinjah, ter vhodu 2 cm granit. Stropovi so montažni, spuščeni s kovinsko konstrukcijo, na katero so obešene Armstrong negorljive plošče.

Prostori so opremljeni s sistemom kondicioniranega prezračevanja skozi stropne difuzorje, ogrevanje/hlajenje je preko zidnih klimatov s prisilnim termostatsko uravnavanim sistemom kroženjem zraka. Delovna mesta so praviloma opremljena s po štirimi priključki za elektriko, enim za računalniško omrežje in enim za telefon. Preko stropa pa je možno še enostavno izvesti inštalacije za dodatna delovna mesta. Električne in šibkotočne vtičnice so nameščene pod delovno mizo ter v manjši meri (elektro) tudi v zidovih.

Šibkotočna inštalacija je vodena v server sobe na »patch« panelu za nadaljnjo priključitev na optično omrežje ali telefonsko centralo. Prostori so opremljeni z javljalci požara v vseh prostorih s priklopom na intervencijo, pristopnim terminalom za evidenco prisotnosti, za odpiranje vhodnih vrat in za vklop/izklop vlomskega alarma.

Umetna osvetlitev je z vgrajenimi stropnimi svetili oziroma spuščenimi svetili v sejni sobi in treh glavnih pisarnah. Sanitarni prostori so po zidovih delno obloženi s keramiko in obsegajo dva sklopa moških in ženskih sanitarij v kvalitetni keramiki WC-jev in umivalnikov z dodanim prostorom za čistilko.

Poslovni prostori so opremljeni in delno opremljeni z italijanskim pisarniški pohištvom, sobo za server in prostorom za čajno kuhinjo.

Sanitarije so lastne in se nahajajo na hodniku nasproti dvigala, dodatno pa se nahajajo manjše sanitarije še v enoti 404.

Stavba omogoča individualno upravljanje, nadzor nad porabo energentov ter nadzor nad ostalimi obratovalnimi stroški.

Številka energetske izkaznice je 2014-68-102-3577.

Osnovni podatki o objektu:

Objekt je zgrajen na parceli, vpisani v ZK pod št. 1730-127/304-0, na parceli št. 127/304, k.o. 1730 Moste.

Za objekt je izdano uporabno dovoljenje št. 3517-86/2004-06/LK-21.


 

Povpraševanje